Veelgestelde vragen

Wie bel ik bij schade?

Heb je schade aan je auto na een ongeval, dan bel je je verzekeringsmaatschappij. Het alarmnummer staat altijd op je groene kaart. Heb je die niet bij de hand, bel ons dan rechtstreeks op 0545 – 47 31 11. In dat betaal je de kosten zelf rechtstreeks aan ons (per pin in de auto).

Wie bel ik bij pech?

Heb je pech aan je auto, dan bel je het nummer op je mobiliteitspas. Bijvoorbeeld via je eigen garage/dealer. Heb je die niet bij de hand, bel ons dan rechtstreeks op 0545 – 47 31 11. In dat betaal je de kosten zelf rechtstreeks aan ons (per pin in de auto).

Verlies ik mijn no-claim?

De bergingsservice gaat niet ten koste van de no-claimkorting die je hebt. Ook is de schuldvraag niet van belang. Voor de door een aanrijding gestrande automobilist zijn er daarom geen kosten verbonden aan het takelen en bergen en het vervoer van de beschadigde het voertuig.

De hele administratieve en financiële afhandeling van het ongeluk of pechgeval regelen wij rechtstreeks met de alarmeringsdienst. Het is dus absoluut niet nodig dat je de hulp inroept van een aardige boer of een kennis of familielid om de gestrande auto bijvoorbeeld uit de sloot te halen en te transporteren.

Maak direct een afspraak
Iliohan Bergingsbedrijf - Vragen over Pechhulp
Iliohan Bergingsbedrijf - Vragen over schade
Iliohan Bergingsbedrijf - Vragen over berging

Andere diensten van Iliohan Bergingsbedrijf

Berging

Transport

Pechhulp

Veel gestelde vragen