Dinand Urbaan in het zonnetje gezet!

Onze parttime pechhulpchauffeur is vandaag, 1 mei, precies 12,5 jaar in dienst bij Iliohan bergingsbedrijf. Dat konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Het plan was om Dinand al vroeg van zijn bed te lichten en hem te verrassen met dit jubileum. Vanwege het feit dat Dinand volgens zijn collega’s moeilijk uit bed te krijgen is. Helaas hadden wij als collega’s vandaag een keer pech, want zijn dienst als pechhulpchauffeur gooide roet in het eten door een vroege melding. Met een ‘nepmelding’ wisten we hem uiteindelijk toch naar zijn huis te lokken, waar wij hem opwachtten met koffie en een broodje. Dinand en zijn vrouw waren totaal verrast!

Dinand is een collega die altijd beschikbaar en flexibel is, dat wordt gewaardeerd! Dinand: op naar de 25 jaar!

Terug naar nieuws overzicht