Iliohan Bergingsbedrijf breidt uit!

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij per 1 februari ons werkgebied ten aanzien van de pechhulp, berging en het transport hebben uitgebreid! Deze activiteiten hebben wij overgenomen van ABS Boekhorst Lichtenvoorde. Voor Iliohan is deze uitbreiding een mooie toevoeging, waardoor wij nu een nog groter deel van de Achterhoek kunnen bereiken voor vele opdrachtgevers op het gebied van pechhulp, berging en transport. Zo kunnen we personeel en materieel efficiënter inzetten en meer gebruik maken van combinatieritten. Het hoofddepot voor opslag van afgesleepte of inbeslaggenomen voertuigen blijft bij Iliohan Bergingsbedrijf aan de Bosberg 5 in Borculo. Om aanrijtijden te verkorten maken we op piekmomenten gebruik van een standplaats in Groenlo/Lichtenvoorde.

Uiteraard zorgt Iliohan Bergingsbedrijf ervoor dat we de hoge kwaliteit en service continueren. Dat doen we met vakkundige en gemotiveerde medewerkers die 24/7 klaarstaan!

Wij bedanken Thijs Bochane en Martijn Boekhorst van ABS Boekhorst die deze overname mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk bedanken we alle opdrachtgevers die het vertrouwen hebben in ons! Wij kijken uit naar een succesvolle en prettige samenwerking!

Ondanks dat het voor u als bestuurder op dat moment waarschijnlijk pech is, zien wij u graag onderweg!

Het team van Iliohan Bergingsbedrijf (onderdeel van Beertenhuis)

Terug naar nieuws overzicht